beats by dre cheap

OGLASILA SE I CRKVA


Napokon se oglasila i katolicka crkva.

 Valjda pred Bozic i slavlje rodjenja Isusa Krista,Biskupima i njihovim mudrim glavama,kojima je svijest proradila pred veliko Bozicnje slavlje,dosta politike Dragana Covica i njegovih komunistickih drugova koji su bogatim milodarima nagradjivali crkvu.
Dok cetnicke vodje iz Beograda urlicu....gdje ima samo jedan srpski grob to je Srbija,pa taman se on nalazio na Aljasci.
 Dragan Covic i njegovi partijski drugovi prave filzdan HZHB,da bi mogli pljackat i krast,dok Hrvati u takozvanoj republici srpskoj i drugim djelovima Bosne i Hercegovine ze njih ne postoje.

Svo pisanje na ovom Blogu do sada je satisfakcija vlasniku istog.

 Katolička crkva otvoreno nezadovoljna Čovićevom politikomKatolička crkva u BiH otvoreno je iskazala nezadovoljstvo načinom na koji Dragan Čović vodi Hrvate i hrvatsku politiku u BiH. Glavni tajnik biskupske konferencije BiH Ivo Tomašević kaže da je kroz sadašnju podjelu BiH na dva entiteta legalizirano etničko čišćenje i da bi treći entitet, to entičko čišćenje samo dodatno legalizirao. Biskupi poručuju i da se ne smije zaboraviti na Hrvate katolike na prostorima gdje su u manjini.......... Mali broj Hrvata u BiH najbolji je dokaz da su hrvatski predstavnici u institucijama vlasti za svoj narod uradili jako malo, navodi on i dodaje: “Ja mislim da je to politika koja je Hrvate u BiH koštala. Mislim da ta politika može samo tu kalvariju, da tako kažem, podrijevanja Hrvata nastaviti i u slijedećim godinama.”....

Pitanje je hoce li katolici i Hrvati shvatiti vapaj crkvenih poglavara?

koyot
http://koyot.blogger.ba
22/12/2016 14:04