beats by dre cheap

OLUJA SE SPREMA

TOMISLAV NIKOLIĆ

 NOVA GRMLJAVINA IZ SRBIJE

 'Hrvatskoj je bolje da se pokrije ušima, jer tko sa nama neće lijepo...'

Rece cetnicki vojvoda..


....."Vodu kada pritišćete, pa i ona pokaže otpor, a kamoli narod kao što je srpski. Tko sa nama hoće lijepo - dobiće ljepše, tko sa nama ne želi lijepo više - možda nećemo uzvratiti ružno, ali neka ne očekuje da imamo neku previše dobru suradnju" rekao je Nikolić.... "Hrvatska, da li sprovodi svoju volju ili služi da bi se opravdao zamor proširenja EU, to ćemo vrlo brzo vidjeti jer ne mogu vjerovati da 27 država ne može reći jednoj, da je nemoguće da je 27 država na jednoj strani, a druga država na drugoj i da je ona u pravu i da se to toliko poštuje", rekao je Nikolić.

CETNICKI VOJVODA ALEKSA VUCIC jos 1995 god. porucuje...


Aleksandar Vučić - Granice Velike Srbije će biti Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica!
Gospoda sa kravatama i balkanskim vokabularom su izgleda zalutali na geografskoj karti ,u vremenu i prostoru.


Političko vodstvo RS ne razumije način funkcioniranja EU, a prema zadnjim reakcijama, niti prihvaća njezine demokratske vrijednosti. Umjesto ozbiljnog i odgovornog pristupa pregovorima, oni po već viđenom prizemnom balkanskom načinu ponašanja konstruiraju i skreću pozornost sa srži problema, a to je da za pristupanje EU moraju ispuniti potrebne uvjete kao što su to morale učiniti i ostale članice EU. Nakon toga putem medija šalju svađalačku izjavu punu mržnje i frustracije protiv Republike Hrvatske kao da nisu ništa naučili iz bliske prošlosti.

TREBA IH PODSJETIT DA JE REPUBLIKA HRVATSKA U EVROPSKOJ UNIJI I NATU...NEMA VELIKE SRBIJE.....SAN O VELIKOJ SRBIJI JE PROSLOST.

koyot
http://koyot.blogger.ba
16/12/2016 23:56