beats by dre cheap

HRVATI U RALJAMA YUGOCETNICKOG HDZ-a BiH

HRVATI U BiH U RALJAMA YUGOCETNICKOG HDZ-a BiH

 Dragan Čović je kazao kako je bio dio Domovinskog rata 90-tih godina i da zna kako se ratovalo i što se događalo u tim godinama, zbog funkcija koje u vlasti obnašao.

 Kada je gorio Vukovar i Dubrovnk Dragan Covic je opravljao avione i helikoptere u „SOKO“ Mostar.
 Radio za JNA, KOS.na vezi ga drzao puk.Nikola Maric sef KOS-a.Dragan Covic je bio osnivac i podpredsjednik UJDIJA. U ratu i nakon rata odrzava prisan odnos sa bivsim sefovima UDB-e u,u prvom redu sa Beogradom i Stankom Colakom. Sema ljudi oko Dragana Covica i njegovog HDZ-a BiH

Beograd


Rezultat slika za nikolic covic vucic
Rezultat slika za seselj cetnik

 Aleksandar Vucic cetnicki vojvoda, Stanko Colak sef UDBE u bivsoj yugoslaviji ubijao Hrvate po svijetu Tomislav Nikolic, cetnicki vojvoda
 
Republika srpska

Rezultat slika za mlorad dodik ronhil

 Milorad Dodik/Ronhil/ brat po kriminalu Dragana Covica

Rezultat slika za sredoje novic


/,Sredoje Novic,visokopozicionirani djelatnik YU-UDBEodgovoran za likvidaciju Hrvata po svijetu.Jedno vrijeme bio na listi interpola

Rezultat slika za emil vlajki


 Emil Vlajki..Hrvat po mjeri Dragana Covica 'Pomoći ću Dodiku u obrani srpstva', odlučno izjavljuje gospodin Vlajki, te još odlučnije poručuje Hrvatima iz Srednje Bosne i Posavine kako trebaju i moraju biti osuđeni na propast

. Zastupnici HDZ-a BHi u Domu Republike srpske...

 HDZ BiH podržava referendum RS
HDZ BiH blokirao hrvatski veto na referendum u RS

 
Srednja Bosna
Rezultat slika za mijo kresic

 Mijo Krešić, zamjenik ministra sigurnosti BiH

 Mijo Krešić, još uvijek aktualni zamjenik ministra sigurnosti BiH, rođen je 1.10.1966. godine u mjestu Donje Dubrave u općini Živinice. Nakon srednje škole koju završava u svom rodnom gradu 1989. odlazi u Vojnu akademiju kopnene vojske u Beogradu. Od 1989. – 1992. boravi u Prištini gdje radi kao zapovjednik voda Vojne policije JNA. Tu ostaje do maja 1992. godine, kada se vraća u BiH i priključuje Drugom korpusu Armije BiH u kojoj ostaje do maja 1997. godine, radeći na komandnim poslovima obuke i vaspitanja te kao načelnik komande. Tada postaje direktor u poduzeću "INTER – IMPEX" d.o.o Tuzla gdje je radio do 2007. godine. Sve to vrijeme bio je stranački aktivan.
 Od 1999. godine je predsjednik kantonalnog odbora HDZ BiH Soli.

Rezultat slika za niko lozancic

 Niko Lozancic,milicioner bivse yuge,danas umirovljeni borac iz Kaknja
 Istraživački tim portala javno.ba se htio pozabaviti dvojicom, nama u BiH najzanimljivijih hrvatskih ratnika, Draganom i Nikom.
 Za Čovića se tako navodi kako je još od 10. kolovoza 1991. godine bio pripadnik 156. pukovnije domobranske u Makarskoj, iako se vrlo dobro zna kako je tada još uvijek bio u „SOKO“ Mostar, čuvao avione JNA i pratio koja bi vojska mogla dobiti rat budući za njega nije bilo neprijateljske vojske! I kako se navodi, od 10. kolovoza 1991. godine sve do 20. prosinca 1995. godine taj „domobran“ je branio „Lijepu našu“!
 Još je zanimljiviji slučaj Nike Lozančića, koji je otišao čak na Kvarner i prijavio se u riječku pukovniju gdje je, kako se lijepo navodi, služio od 12. listopada 1991. godine pa sve do 5. prosinca 1995. godine. I sada se pravi kako ne zna otkud mu hrvatska mirovina, pa je kao cijelo vrijeme mislio da prima nekakvu skrb?
 Ovim putem pozivamo zapovjednike i suborce iz navedenih postrojbi da nam ispricaju koju anegdotu o junackim podvizima spomenutih.

 Koja junačina, jelde.
 Naravno, kao i u slučaju Dragana Čovića i u slučaju ovog poznatog kakanjskog milicionera istina je nešto posve drugo s obzirom da je cijelo vrijeme rata bio član Armije BiH, odnosno kako se to u žargonu danas kaže „Bošnjačkog MUP-a“.

 Sarajevo
Rezultat slika za fahrudin radoncic

Fahrudin Radoncic..

U detaljnom iskazu Čandić govori o svom djelovanju unutar KOS-a JNA, te ističe kako je na referiranjima kojima je nazočio vrlo brzo zapazio da se među brojnim civilima, tadašnjim suradnicima KOS-a JNA, ističe suradnik pod kodnim nazivom „Šćepo“, koga je na vezi držao oficir KOS-a Nikola Radujko, koji je zajedno s Čandićem završio Akademiju JNA u Zadru i školu „bezbjednosti“ u Pančevu.
 Sastanak lidera SBB-a i HDZ-a, Fahrudina Radončića i Dragana Čovića, u mjestu Polog u blizini Mostara. Radončić je stigao u Mostar kako bi sa Čovićem razgovarao o aktuelnim temama. Ne znam jesu li zvali Gorankica na sastanak?


 Mostar
Rezultat slika za bozo ljubic

Bozo Ljubic,oficir ABiH,
Rezultat slika za ivan lasic gorankic

 Ivan Lasic-Gorankic, sef sektora II,zloglasne UDBE
Rezultat slika za andjelko hrgic

,Andjelko Hrgic,UDBA sektor II,Ante Djapic ga javno optuzio za ubistvo strica u Njemackoj

  Ispis E-mail
Image


Zlatko Udovicic UDBA sektor II
Rezultat slika za brana kvesic udba

,Brana Kvesic,UDBA,
Rezultat slika za miroslav coric

Miroslav Coric,kum i partiski drug,
Rezultat slika za ante vidacak

,Ante Vidacak..opljacko „SOKO“ sa Covicem,
Rezultat slika za barisa colak

Barisa Colak...rodjak Stanka colaka..ministar pravosudja u dva mandata ..nista za hrvate naprrevio nje.
Rezultat slika za vlado culjak

Vlado Culjak,dousnik UDBE sa Goranaca bivsi maticar.

 I tako u beskonacnost
. Izvinjavam se ako sam nekoga preskocio iz ove garniture!!

 Dragana Covica ne interesuje TRECI ENTITET ZA HRVATE,DRAGANA COVICA INTERESUJE TRECA JUGOSLAVIJA ,PA TAMAN U MALOM.!!!!

 To je Dragan Covic,to je njegov HDZ BiH

koyot
http://koyot.blogger.ba
08/11/2016 01:05