koyot

.PRIJE NEGO ŠTO PROKOMENTARIŠEŠ MOJ ŽIVOT MORAT ĆEŠ DA GA PROŽIVIŠ. BITNO MI JE SAMO MIŠLJENJE LJUDI DO KOJIH MI JE STALO. ŽIVOT JE KRATAK DA BIH VOLIO ONE KOJI TO NE ZASLUŽUJU.JA SAM ONO ŠTO JESAM A NE ONO ŠTO DRUGI ŽELE.

13.11.2016.

PSI RATA OGLADNULI

PSI RATA HUSKAJU LI HUSKAJU

 KO SU PSI RATA U BOSNI I HERCEGOVINI JAVNOSTI JE ODAVNO POZNATO. MEDJUTIM TI ISTI OLOSI OD VODJA POLITICKIH PARTIJA, BIVSI KOMUNISTICKI SLJAM,A U RATU KRIMINALCI I SVERCERI VISOKOTARIFNIH ROBA I DAN DANAS ZNAJU KAKO SE MASOM MANIPULIRA I VLADA.
PREKO DVADESET GODINA SE PRICA O UGROZENOSTRI POJEDINOG NARODA U BOSNI I HERCEGOVINI,A O RADNIM MJESTIMA I EKONOMIJI NITI JEDNE RIJECI. PRIORITETNA DUZNOS TOM KOMUNISTICKOM SMECU JE MANIPULACIJA MASOM.

..KAKO BOSNA I HERCEGOVINA NIJE DRZAVA HRVATA..KAZE COVIC....DODIK DODAJE KAKO NIJE SRPSKA....IZETBEGOVIC SE SLOMI OBJASNJAVAT KAKO JE BOSNJACKA,A SVA TROJICA KRIMINALACA PLJACKA TU ISTU DRZAVU I DRZAVNU IMOVINU,IZVLACE NOVC IZ JAVNIH PODUZECA I KUPUJU NEKRETNINE PO HRVTSKOJ,SRBIJI TURSKOJ,SPREMAJU NA SKOLOVANJE U INOZEMSTVO SVOJU DJECU /KOJA JE VECINA NA DROGI ILI U ELITNOJ PROSTITUCIJI//ZAPOSLJAVAJU BLIZNJEG SVOG.
 A NAROD KO NAROD..NEDJELJOM ODE U CRKVU/DZAMIJU POMOLIT SE BOGU/ALAHU...A TAMO JOS GORE. DUHOVNE VODJE UMJESTO DA PRIPOVJEDAJU VJERU PRIHVATLI SE POLITIKE I BRANE TE ISTE POLITICKE KRIMINALCE I HUSKACE NA RAT.

 Bosić je na pres-konferenciji u Banjoj Luci rekao...

... da je o tome predao obimnu dokumentaciju na pripremnom ročištu u Osnovnom sudu u Banjoj Luci i da očekuje da će mu sud dozvoliti “da iznese” svu dokumentaciju koju su prikupili za ovo suđenje po Dodikovoj tužbi za klevetu. -Ubjeđen sam da većina građana zna sve ovo – naveo je Bosić i dodao da Dodikovo neprocesuiranje u tim aferama ne znači da to nije tačno, već da je pravosuđe u RS-u pod određenom kontrolm.

  Prikupio je, kaže, dokumentaciju još o poslovanju Dodika tokom rata, pa u u svim drugim godinama nakon ’90. godine, o ševercu, kako kaže, visokoakciznim robama. -To se u običnom žargonu zove ratno profiterstvo. Dok je stvarana RS, Dodik se bavio švercom nafte i cigareta i prodao ih po mnogo većim cijenama od nabavne…
Žao mi je što moram da kažem, ali po ovoj dokumentaciji je Dodik ratni profiter – ustvrdio je Bosić. Naveo je da čovjek s takvim moralnim karakteristikama nije mogao da osjeti nikakvu bol zbog njegove izjave, koja je bila osnova za tužbu. Iznio je dokumenta koja govore o Dodikovoj saradnji s firmom „Oktan promet” Vojina Mitrovića, koji je, kaže, poznat po aferi „papak” u RS-u. Drugi dio dokaza, po Bosićevim riječima, odnosi se na imovinske kartone Milorada Dodika, gdje se, tvrdi, vidi nesrazmjer s njegovim primanjima i imovinom…
 Sudu je, kaže, dostavio i dokumentaciju o samo nekoliko velikih afera u RS-u, kao što su Robna kuća „Boska”, „Fruit eco”, „Vučetić-Nikola Tesla”, „Bobar”…, a novac koji je “isisan” iz RS-a nije „ispario, već je završio u nečijim džepovima i želja je da se taj novac vrati.


 SRAMOTNO BOGAĆENJE ČOVIĆA I DRUGIH NA MUČENIČKOJ KRVI I SUZAMA HRVATA

 Dragi hrvatski narode!
Kao što obećah, odlučio sam u ovome petom Otvorenom pismu, napisati Čovićevo sramotno bogaćenje na Vašim suzama. No, moram požuriti dok me nisu „roknuli“, jer sinoć sam mogao „skiknuti“, a bogme i „vrisnuti“Pise Josip Simic...
. .....Čuvajte se Čovića i njegovih „Sokolara“! Narode hrvatski, Čović Vam „dolazi u ovčijem odjelu, a iznutra zjapi vuk grabežljivac“. (Usp. Mt 7,15). Ali ne brinite gosp. Čoviću „prepoznat će Vas po Vašim plodovima“ (Usp. Mt 7,16), a plodovi Vaše politike na bh prostorima za hrvatski narod jesu „101 stančić i milijunčić“ u vlasništvu obitelji Čović.
 Ali ne krivim Vas u cijelosti gosp. Čoviću, jer kad je korupcija i pljačkanje hrvatskoga naroda kod Vas u pitanju, ipak je genetika učinila svoje. Ne pišem Dragane moj ova pisma da bih ih „stavio pod krevet ili da bi ostala u tami, nego ih stavljam u javnost, da svi koji čitaju vide svjetlo. Jer ništa nije skriveno što se ne bi otkrilo, i tajno što se ne bi saznalo“. (Usp. Lk 8, 16-17).....
 jer ste se ponašali kao i velikosrpski četnički napadači na BiH, koji su u ratu „dokusurili“ mnogim gradovima „Naše nam Lijepe“ Hrvatske i to upravo onim avionima koje ste im Vi opravljali i servisirali u mostarskoj firmi „Soko“. Ali za sve postoje službeni dokazi u arhivima RH iz kojih se jasno da iščitati da su SRBO-ČETNIČKI avioni koji su granatirali hrvatski Vukovar, i ostale gradove „Naše nam Lijepe“ slijetali u Mostar, gdje su servisirani od strane „Sokola“ kojom ste u to vrijeme, „glavom i bradom“ rukovodili Vi gosp. Čović! No, nikada mi neće biti jasna aktualna podrška pojedinih hrvatskih obitelji, pa i Katoličke Crkve u BiH gosp. Čoviću koji je bio „palica“ u rukama njihovih zlotvora! Ali što bi rek’o naš svijet: „Para vrti gdje burgija ne može“.....

Rezultat slika za covic soko
 ...... u firmi Elektroprivrede „HZ HB“, gdje je sjedio odani kadar Dragana Vrankića i Dragana Čovića, direktor Matan Žarić, koji je i kum s Draganom Vrankićem i Miroslavom Rupčićem, za koga se priča, a imaju bogme i dokazi da je Rupčić uz Ivana Medića najveći ratni profiter, koji je milijune zaradio na hrvatskoj krvi (prodajom oružja, lažiranjem računa), a radi se o „nahapanom“ iznosu oko 100 000 000 milijuna maraka! Uništio je mnoge hrvatske obitelji i „pljunuo“ na krv izginulih očeva hrvatske djece, koji su ginuli u ratu od Rupčićevih metaka i granata koje je prodavao protivničkoj strani i tako svoju djecu financijski osigurao krvavim novcem!!! Ovo nije ni čudo, jer Rupčić kao ni Čović prije nisu bili Hrvati nego Jugoslaveni.

 ..... Njemačka policija dokumentuje Izetbegovića
 Ma koliko se Bakir Izetbegović trudio da glumi skromnog i mirnog čovjeka, ratna prošlost i ratno komandovanje Mušanom Topalovićem Cacom, Ćelom Bajramovićem, Ćelom Delalićem te mnogim drugim ljudima tadašnjeg i poslijeratnog političkog podzemlja, počinju da izlaze na vidjelo...
 Nedžad LATIĆ optužio Bakira Izetbegovića: Ratni profiter, Lopov, Kriminalac i Ubojica političkih neistomišljenika, sakriven iza islama .....A kad je Bakir u pitanju, za njega je njegov otac učinio sve da ga zaštiti. U vrijeme kad je optuživan za pronevjeru dvije milijarde dolara humanitarne pomoći u BiH, a na osnovu informacija novinara iz ”Dana”, unajmljen mu je advokat koji je plaćen 700.000 maraka iz ”Elektroprivrede”. Zatim mu je otac, pod ucjenom i prijetnjom ”da bi mu, ipak, sin mogao završiti u zatvoru”, pod pritiskom Roberta Berija (Barry), tadašnjeg šefa OSCE-a u BiH, prepustio stolicu u Predsjedništvu BiH Halidu Genjcu, a zvanično je rečeno da se povlači zbog bolesti, te je potom i stranačku stolicu prepustio Sulejmanu Tihiću, kao garanciju da tu stolicu nije pripremao sinu Bakiru! U takvom halu (duševnom stanju) Bakir je razmišljao o samoubistvu, a dugo godina poslije tvrdio je da se ”ni po kakvu cijenu ne želi baviti politikom”......
 ...... Stvarni razlog sukoba Alijei Harisa, kada je drugi put ”Bosna plakala”, nastali su zbog broda oružja nestalog, navodno, u Jadranu. A sukob Tihića i Izetbegovića na 5. kongresu SDA bio je zbog kontrole finansija u Razvojnoj i BBI banci. Ako bi istražitelji pratili hronologiju od nestalog broda oružja, preko tzv. pakistanskog kredita, do nastanka BBI centra i svega onoga što je danas pod krovom BBI banke, trag bi ih odveo u Napoli, Libiju, zatim Džedu, Kuala Lumpur, Dohu, Istanbul, Zagreb itd.

Rezultat slika za konteneri za smece

 A NAROD I PRISTASE OVIH PROTUHA KOPA PO KONTENERIMA DA BI PREZIVIO!!!
koyot
<< 11/2016 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930

. najmračnija mjesta u paklu rezervirana su za one koji ostaju neutralni u vrijeme krize morala

M O J I L I N K O V I
Blogger.ba
Sarajevo-x.com
Market.ba
index.hr
seo.hr
tutorijali
monitor
ask.com
via
sutra
novilist
osvemu
24sata
-U svakom slučaju zakone formira vladajuća elita za vlastite interese ~ Platon

Nikad ništa ne izaziva pobunu više od nepravde; sva druga zla, koja trpimo, nisu ništa prema ovom ~ Kant
............................
I kao što istinu ne možemo posjedovati, niti njome upravljati, tako smo samo suputnici ovozemaljskih bića gdje istina svijetli upravo onim čime mi prihvaćamo njezinu bit.
Povijest nije ono što se dogodilo, nego ono što je imperij ostavlja iza sebe. Iako te događaje imperij plaća tuđom krvlju, službena povijest je već napisana, a činjenice negdje stoje. Zar se može promijeniti ono što je bilo? Mi smo samo svjedoci istine o događajima kojih se dotakla prolaznost osobne naravi i života po kojima tumačimo svijet oko sebe. A laž; zar se može svjedočiti laž? Laž je samo iskrivljena interpretacija tuđe nesreće u kojoj zaboravljamo kako se obećana radost krije u nama; u našim mislima i u našim nakanama.Ne osuđuj i ne proklinji, jer ne znaš zašto se nešto događa i s kojom svrhom. I pamti ovo: ono što ti proklinješ proklet će tebe, a ono što osuđuješ, jednog ćeš dana postati.B E Z R I J E Č I
Jer ima pozne mudrosti, krvave osvete vremena kada čovjek providi svoju šupljinu i svoje bivše neznanje. Treba čekati deset i dvadeset i daleko više godina da se uzmogne kazati: Bili smo u zabludi. Nas su prevarili. Ta će daleka mudrost stići jednoga dana da nas kazni prije same smrti za čitav jedan život zabluda i propusta.
Ima kasnih spoznaja kada su gole riječi moćne bez nakita, i kada se sni proziru, ili će se prozreti. Koji poživimo, doći ćemo k njima. One će doći k nama. Ja ih ne pozivam, jer su kasne i zato žalosne. Ja bih želio ranijih, boljih spoznaja, otkrića o podlozi stvari, dok još sat nije minuo, dok je na vrijeme. Ja vas opominjem.
Ne pozivam se ni na kakvo pokajanje, ali ura ispaštanja putem istine će doći, mora doći. Kao pjesnik koji je upozorio svoju draganu: „Jedne večeri, kada ostarite, uz svijeću...“ Ura istine i kazne će doći. Sve će biti golo, sve će biti jasno, ali kasno.
Bit će kasno. I za mnoge utjehe i revanše koje ćemo dobiti (mi rijetki, jedini, izabrani), ja se ne veselim, jer će doći kasno. Stariji naraštaj i potomstvo moći će opet da beskorisno i sasvim ututanj kažu: Bio je jedan glas, jedan čovjek koji je na vrijeme govorio istinu, ali ga nisu slušali.
Za bivše načinjene nepravde, za ispade iz vremena nezrelosti, mnoge će vikače i istupnike prekoriti, kao glas savjesti, razboritije sjećanje na naša prošla vremena i sat kasnih spoznaja kada večernje sunce neumitnih jeseni na izmaku obasja zlatni vinograd i bakarne lugove.

TIN UJEVIC

UPLOAD ALAT
brojac posetawidgets


MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
341853

Powered by Blogger.ba